Κυριακή 5 Μαΐου 2019

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Ενίσχυσε τη "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ" σε Δήμο και Περιφέρεια, δώσε δύναμη στη δύναμή σου. Για να ακουστεί πιο δυνατά η δική σου φωνή. Για να δυναμώσουν οι αγώνες και οι διεκδικήσεις απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ, των κυβερνήσεων, της Περιφέρειας και της Δημοτικής Αρχής που την υλοποιούν κατά γράμμα.
Πιο πολλοί εκλεγμένοι με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" σημαίνει πιο δυνατή φωνή των εργαζομένων, των ανέργων, των αυτοαπασχολούμενων, των νέων απέναντι στη φωνή του κεφαλαίου.
Μην τους χαρίσεις την ψήφο σου!



Η μόνη ψήφος καταδίκης της βαρβαρότητας που μας αναγκάζουν να ζούμε είναι στο ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση!

Το μόνο δυνατό και καθαρό ΟΧΙ στην Ε.Ε. και τις αντιλαϊκές της πολιτικές, στο φασισμό, στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και τις συμφωνίες τους είναι η ψήφος στο ΚΚΕ!

Η μόνη ικανή ψήφος να γκρεμίσει ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από την 3η θέση είναι στο ΚΚΕ. ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ!

Για την Λαϊκή Αντεπίθεση. Δυναμώνουμε τη λαϊκή αντιπολίτευση ενιαία, παντού σε όλες τις κάλπες! 



ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ







ΑΜΟΡΓΙΑΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ: Εργαζόμενη στην ιδιωτική υγεία. Μέλος του Δ.Σ. του σωματείου ιδιωτικής υγείας Πειραιά.







ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: Πρόεδρος του σωματείου Μαγείρων Εμπορικού Ναυτικού








ΑΡΦΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣΜαθηματικός. Καθηγητής στο Λαϊκό Φροντιστήριο Κερατσινίου -Δραπετσώνας, Διαμερισματικός Σύμβουλος Κερατσινίου






ΑΣΗΜΕΝΙΔΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ: Συνταξιούχος, μέλος του Δ.Σ. του αθλητικού συλλόγου «ΑΠΣΕ ΑΜΦΙΑΛΗΣ» και μέλος της γραμματείας της Επιτροπής Ειρήνης Κερατσινίου-Δραπετσώνας







ΒΕΡΓΙΤΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ: Μηχανολόγος Μηχανικός, μεταπτυχιακός φοιτητής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, μέλος του σωματείου Μισθωτών Τεχνικών







ΒΟΓΙΑΤΖΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ: Γεωπόνος, απόφοιτος Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθήνας,  πρώην αθλητής βόλεϊ σε πολλές ομάδες, όπως Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας, Φάρος Κερατσινίου κ.ά.









ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ: Εμποροϋπάλληλος, τελειόφοιτος του τμήματος Φυσικής του ΕΚΠΑ.  Μέλος του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Χαραυγής





ΓΑΪΤΑΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: Τελειόφοιτος του τμήματος Mηχανικών Περιβάλλοντος στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Μηχανικών Περιβάλλοντος. Εργαζόμενος στον κλάδο του επισιτισμού, μέλος του σωματείου επισιτισμού νόμου Χανίων





ΓΙΑΡΙΜΑΓΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: Συνταξιούχος ηλεκτροτεχνίτης ΔΕΗ. Ως εργαζόμενος είχε διατελέσει Πρόεδρος του παραρτήματος Πειραιά της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ( ΕΤΕ ΔΕΗ/ΤΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ).Ως συνταξιούχος διετέλεσε   γραμματέας της Εξελεγκτικής Επιτροπής του ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ (Συνταξιούχοι)







ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Ηλεκτρολόγος. Μέλος της Διοίκησης του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδος.









ΖΕΪΜΠΕΚΙΔΟΥ ΒΑΣΩ: Άνεργη. Δραστηριοποιημένη στο γυναικείο κίνημα, μέλος του Συλλόγου Γυναικών «η Στοργή του Παιδιού»



ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: Συνταξιούχος, μέλος του Δ.Σ. Εξωραϊστικού Συλλόγου Χαραυγής και του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Κρατουμένων Αγωνιστών Μακρονήσου (Π.Ε.Κ.Α.Μ.). Ήταν επί δεκαετίες χοροδιδάσκαλος ποντιακών χορών




 ΘΩΜΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Αποστρατεύτηκε από την Ελληνική Αστυνομία το 2009 με το βαθμό του Αστυνομικού Υποδιευθυντή. Είναι μέλος της Κίνησης Απόστρατων Αστυνομικών. Έχει σπουδάσει φωτογραφία και έχει λάβει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις εικαστικών τεχνών στην Ελληνική Αστυνομία. 










ΚΑΛΑΜΑΡΗ ΣΤΕΛΛΑ: Νοσηλεύτρια στον ιδιωτικό τομέα. Μέλος του Συλλόγου Γυναικών «Στοργή του Παιδιού».






ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ: Συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας. Πρόεδρος του παραρτήματος Κερατσινίου-Δραπετσώνας της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και μέλος του Πανελλαδικού Δ.Σ.










ΚΑΨΙΜΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΙΑ: Άνεργη ιδιωτική υπάλληλος, πρόεδρος του γυναικείου συλλόγου Κερατσινίου-Δραπετσώνας «Η Στοργή του Παιδιού»





ΚΟΡΔΟΝΕΛΛΗ ΕΛΕΝΗ:  Έχει σπουδάσει βοηθός μικροβιολόγου, εργάζεται στον καθαρισμό σχολείων. Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Κερατσινίου - Δραπετσώνας, γραμματέας συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 21ου  δημοτικού σχολείου Κερατσινίου, δραστηριοποιημένη στο γυναικείο κίνημα, μέλος του γυναικείου συλλόγου "Η ΣΤΟΡΓΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ".









ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΣΟΦΙΑ:  Νηπιαγωγός στο 8ο νηπιαγωγείο Κερατσινίου









ΚΟΥΒΕΛΙΩΤΗ ΠΟΠΗ: Υπάλληλος σε τεχνικό γραφείο, μέλος Δ.Σ. γυναικείου συλλόγου Νίκαιας- Ρέντη, μέλος Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών.






ΚΟΥΜΑΤΖΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: Άνεργος, μέλος του σωματείου Εμποροϋπαλλήλων Πειραιά. Μαθητής στο πρωινό ΕΠΑΛ Δραπετσώνας. Απόγονος πολιτικών προσφύγων.








ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΠΟΠΗ: Συνταξιούχος δικαστική υπάλληλος





ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ: Σπούδασε στο Ιστορικό - Αρχαιολογικό τμήμα της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνέχισε τις σπουδές του στην ιστορία σε μεταπτυχιακό επίπεδο με υποτροφία στο Παρίσι, στο Πανεπιστήμιο Παρί 12 (UPEC), στο οποίο δίδαξε σύγχρονη ιστορία για τρία χρόνια (2010-2013). Σήμερα είναι διδάκτορας της Σύγχρονης Ιστορίας στο ίδιο γαλλικό πανεπιστήμιο, καθηγητής Ιστορίας και υποψήφιος μεταδιδακτορικός ερευνητής.  Έχει ασχοληθεί με τη νεότερη ελληνική ιστορία και τη βυζαντινή ιστορία ενώ έχει ειδικευτεί στη σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία και συγκεκριμένα στον κλάδο των αποικιακών σπουδών.  Είναι γιος των εκπαιδευτικών Ηλία Λάσκαρη και Ζαφειρούλας Ιωακείμ.      






ΛΕΟΥΤΣΑΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Εργοθεραπεύτρια, εργαζόμενη στον κλάδο της ιδιωτικής υγείας και μεταπτυχιακή φοιτήτρια της Ιατρικής Σχολής στη Διασυνδετική Ψυχιατρική. Εκλεγμένη στο Δ.Σ. του κλαδικού σωματείου Ιδιωτικής Υγείας Αθήνας. Πρώην πρόεδρος του γυναικείου συλλόγου Χαραυγής- Ευγένειας «Η ΚΥΨΕΛΗ» της ΟΓΕ.  








ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ: Συνταξιούχος εφοριακός, μέλος του γυναικείου συλλόγου «η Στοργή του Παιδιού»







ΛΙΟΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ: Γεωλόγος. Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Γεωλόγων Μελετητών (ΣΥΝΓΕΜΕ) και του Δ.Σ. του Συλλόγου Ελλήνων Γεωλόγων( ΣΕΓ). Δημοτικός σύμβουλος Κερατσινίου από το 1986-1994.







ΛΟΥΠΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ: Αρχιτέκτονας Μηχανικός , ελεύθερος επαγγελματίας,  δημοτικός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας.




ΛΥΚΟΥΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ: Δασκάλα στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου. Έχει διατελέσει για αρκετά χρόνια μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κερατσινίου- Περάματος «Ν. Πλουμπίδης» και είναι εκπρόσωπος του συλλόγου στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας Κερατσινίου- Δραπετσώνας.





ΛΥΜΠΡΙΤΑΚΗΣ-ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: Απόφοιτος του τμήματος Λογοθεραπείας του ΑΤΕΙ Πελοποννήσου. Εργάζεται ως λογοθεραπευτής σε 2 κέντρα στο Κερατσίνι.  Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων σε Μονάδες, Ιδρύματα και Σχολεία  Ειδικής Αγωγής (ΣΕΜΙΣΕΑ).



 ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: Πτυχιούχος τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων και Απόφοιτος Δραματικής Σχολής. Εργάζεται κι στα δύο πεδία ως υγειονομικός από το 1998 σε διαγνωστικά κέντρα και νοσοκομεία και στο Ελεύθερο Θέατρο ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και δάσκαλος υποκριτικής. Ιδρυτικό μέλος του συνδικάτου Ιδιωτικής Υγείας Πειραιά όπου διετέλεσε και πρώτος Γραμματέας του Δ.Σ.









ΜΑΣΤΡΟΛΕΩΝ ΜΙΚΑΕΛΑ: Ρεφλεξολόγος, ιδιωτική υπάλληλος, μέλος του Δ.Σ. του γυναικείου συλλόγου «η Στοργή του Παιδιού»






ΜΗΤΡΟΠΕΤΡΟΥ ΑΝΘΗ: Τραπεζοϋπάλληλος, μέλος του κλαδικού σωματείου Χρηματοπιστωτικού νομού Αττικής. Μέλος του γυναικείου συλλόγου "Η στοργή του παιδιού", πρόεδρος του Δ.Σ. συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου Κερατσινίου.











ΜΠΑΛΟΥΜΗ ΕΛΕΝΑ: Εργαζόμενη στον επισιτισμό, μέλος του σωματείου Επισιτισμού-Τουρισμού, σπουδάστρια ΙΕΚ.   1 





ΝΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: Καθηγητής- Υποδιευθυντής στο 5ο ΓΕΛ Νίκαιας,  πτυχιούχος ΣΕΛΕΤΕ και Πανεπιστημίου Πειραιά στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών. Έχει συμμετάσχει στο Δ.Σ. του Περιφερειακού τμήματος Αττικής της Ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στο Δ.Σ. της επιστημονικής ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.






ΝΑΣΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ(ΜΙΡΑΝΤΑ): Νηπιαγωγός στο 17ο νηπιαγωγείο Κερατσινίου. Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ν. Πλουμπίδης».





ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ: Συνταξιούχος της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος. Πρόεδρος του Σωματείου Ηλεκτρολόγων μέχρι την ενοποίηση όλων των ταξικών σωματείων της Ν/Ε Ζώνης. Διετέλεσε μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πειραιά μέχρι τις πρόσφατες εκλογές. 






ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ:  Απόφοιτη Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, με εξειδίκευση στη Διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων στο ΕΚΠΑ. Ιδιωτική υπάλληλος, μέλος του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας









ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Φυσικομαθηματικός, καθηγητής στο Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης Κερατσινίου.












ΠΑΤΙΔΗΣ ΑΛΕΞΗΣ: Φυσιοθεραπευτής








ΠΑΧΑΚΗ ΣΟΦΙΑ: Οικιακά. Δραστηριοποιημένη στο γυναικείο κίνημα, μέλος του Συλλόγου Γυναικών «Στοργή του Παιδιού».





  


ΡΑΠΑΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: Σπουδαστής του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Εργαζόμενος σε Τεχνικό Γραφείο, μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών.





ΣΑΡΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ: Απόφοιτη του τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών. Από το 1992 εργάζεται ως καθηγήτρια Βιολογίας στη Μέση Εκπαίδευση και δραστηριοποιείται στο κίνημα των εκπαιδευτικών. Έχει πραγματοποιήσει  δεκάδες ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής με τα έργα της.









 ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ: Γεωλόγος, εργαζόμενη στο Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ), μέλος του Δ.Σ.  του γυναικείου Συλλόγου "Η ΣΤΟΡΓΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ".







ΤΑΝΑΪΝΗ ΜΑΡΙΑ: Συνταξιούχος Υποδιευθύντρια Οικονομικού του νοσοκομείου Μεταξά. Πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Κερατσινίου-Δραπετσώνας. Πρόεδρος του Συλλόγου συνταξιούχων Δημοσίου Πειραιά.








ΤΖΙΤΖΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ: Λογιστής. Μέλος της Ένωσης Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής (ΕΛΕΠΑ) και μέλος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Κερατσινίου- Δραπετσώνας.








ΤΡΑΚΑ ΦΕΝΙΑ: Απόφοιτη του τμήματος αγγλικής γλώσσας και φιλολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του ΕΚΠΑ. Καθηγήτρια ξένων γλωσσών και υπεύθυνη σπουδών σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών στο Κερατσίνι.






ΤΣΑΚΙΡΗ ΑΝΝΑ:  Καθηγήτρια Αγγλικών τα τελευταία 25 χρόνια και αρχηγός εκδρομών στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Μέλος του Δ.Σ. του σωματείου των τουριστικών συνοδών τα τελευταία 15 χρόνια. Κόρη του αείμνηστου δασκάλου Μανώλη Τσακίρη.









ΤΣΙΓΚΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: Συνταξιούχος εμποροϋπάλληλος.








ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ: Ιδιωτική υπάλληλος σε Διαγνωστικό Κέντρο του Κερατσινίου,  μέλος του γυναικείου συλλόγου «Η Στοργή του Παιδιού» και του Εξωραϊστικού συλλόγου Χαραυγής.






ΦΑΝΑΡΤΖΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ: Φοιτητής στο τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιά.











ΧΑΒΕΛΕ ΕΥΗ: Ψυχολόγος,  μέλος του Σωματείου Εργαζομένων σε Μονάδες ,Ιδρύματα και Σχολεία Ειδικής Αγωγής (ΣΕΜΙΣΕΑ), μέλος του γυναικείου συλλόγου «Η Στοργή του Παιδιού».






ΧΑΝΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: Συνταξιούχος Πλοίαρχος Ε.Ν., με πολυετή συμμετοχή στο μαζικό κίνημα. Έχει διατελέσει μέλος Δ.Σ. αθλητικών κι εξωραϊστικών συλλόγων της περιοχής και Επιτροπών Ειρήνης Πειραιά και Κερατσινίου.







ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΗΣ ΤΑΚΗΣ: Φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ. Μέλος του Σωματείου Ηλεκτροτεχνιτών. Εργαζόμενος κατά διαστήματα σε οικοδομικές εργασίες .








ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ: Συνταξιούχος, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Κερατσινίου και Αντιδήμαρχος Καθαριότητας. Πρώην πρόεδρος Εξωραϊστικού Συλλόγου Χαραυγής.







ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ






ΙΣΜΥΡΛΗ ΣΟΦΙΑ: άνεργη ξενοδοχοϋπάλληλος, μέλος του παραρτήματος Πειραιά του συνδικάτου Επισιτισμού-Τουρισμού.








ΚΑΛΛΙΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΕΥΗ: Φοιτήτρια στο ΤΕΙ Κρήτης, αντιπρόεδρος του 15μελούς του 1ου Λυκείου Δραπετσώνας για τη σχολική χρονιά 2017-2018.








ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: Αυτοαπασχολούμενος πολιτικός μηχανικός, Δημοτικός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας  από το 2014.








ΚΑΡΑΜΠΙΛΑΣ ΤΑΣΟΣ:  Οικοδόμος, μέλος του Δ.Σ. του Συνδικάτου Οικοδομών Πειραιά, μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Δραπετσώνας ο "ΤΕΡΨΗΧΩΡΟΣ".




ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΤΗΣ: Συνταξιούχος εργάτης





ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:  Πολιτικός μηχανικός Τ.Ε., 
υπάλληλος τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Νίκαιας, Πρόεδρος Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Γυμνασίου Κερατσινίου.










ΣΕΡΑΦΕΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ: Πολιτικός μηχανικός Τ.Ε., ελεύθερος επαγγελματίας.










ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: Ελεύθερος επαγγελματίας.








ΧΡΗΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ: Εργαζόμενος στο Δήμο Νίκαιας, έχει διατελέσει μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Νίκαιας.








ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ





ΑΒΡΑΝΑ ΡΑΝΙΑ: Ψυχολόγος, εργαζόμενη σε κέντρα ειδικών θεραπειών, γραμματέας του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Χαραυγής.








ΒΑΓΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: Μηχανολόγος Μηχανικός. Μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών. Μέλος του μουσικού συγκροτήματος “Rebellion Connexion”.








ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ: Ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος του σωματείου Εμπορίου και Ιδιωτικών Υπαλλήλων. Μέλος της ΠΕΑΕΑ και της Επιτροπής Ειρήνης Κερατσινίου-Δραπετσώνας.








ΓΟΝΑΤΑ ΜΑΡΙΚΑ: Συνταξιούχος, μέλος του ΔΣ του Σωματείου ΙΚΑ Πειραιά και μέλος της Γραμματείας της Επιτροπής Ειρήνης Κερατσινίου- Δραπετσώνας.








ΚΑΤΡΑΝΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ:  Αυτοαπασχολούμενη, Αντιπρόεδρος στο Σωματείο Σχολικών Κυλικείων Αττικής,  μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του 9ου δημοτικού σχολείου Κερατσινίου.












ΚΟΥΣΚΟΥΣΗΣ –ΓΟΥΡΟΥΝΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ: Άνεργος, τελειόφοιτος του τμήματος Γεωγραφίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου.










ΚΡΙΕΖΗΣ ΝΙΚΟΣ: Υδραυλικός-ψυκτικός, μέλος του Συνδικάτου Οικοδόμων Πειραιά, ιδρυτικό μέλος και παίκτης στην ομάδα βόλεϋ αντρών "ΙΑΣΩΝ".







ΚΥΖΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Καθηγητής φυσικής αγωγής, Γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Πετρούπολης, μέλος του Δ.Σ. του  Συλλόγου Γονέων 6ου Γυμνάσιου Κερατσινίου.







ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΝΑΗ: Απόφοιτος του τμήματος Εργοθεραπείας του ΤΕΙ Αθήνας. Εργάζεται ως Παιδιατρική Εργοθεραπεύτρια στον ιδιωτικό τομέα. Δραστηριοποιείται ενεργά στο Σωματείο Εργαζομένων σε Μονάδες, Ιδρύματα και Σχολεία Ειδικής Αγωγής (ΣΕΜΙΣΕΑ). 







ΛΟΥΠΗ ΓΙΩΤΑ: Διακοσμήτρια, πτυχιούχος εσωτερικής αρχιτεκτονικής, διακόσμησης & σχεδιασμού αντικειμένων Α.Τ.Ε.Ι. Αθήνας, Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Χαραυγής Κερατσινίου .








ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ (ΣΑΚΗΣ): Λιθογράφος,  μέλος του Δ.Σ. Συνδικάτου Τύπου Χάρτου και Ομοσπονδίας Τύπου Χάρτου, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του 6ου Γυμνάσιου Κερατσινίου.








ΜΠΑΝΗΣ ΗΛΙΑΣ: Απόφοιτος δημόσιου ΙΕΚ στον 
κλάδο Τεχνολογίας Τροφίμων, Μέλος του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Χαραυγής. Συμμετέχει στη θεατρική ομάδα «ΘΥΜΕΛΗ».









ΝΤΡΕΓΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ: Καθηγήτρια ξένων γλωσσών. Απόφοιτη Ανωτάτης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.









ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ: Εργατοτεχνίτης. Γραμματέας 
του παραρτήματος του Συνδικάτου Μετάλλου Αθήνας.






ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΠΙΔΑ: Εργαζόμενη ως Κλινική Διαιτολόγος στο Τμήμα Κλινικής Διατροφής του Ε. Α. Νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ και μέλος της επιτροπής αγώνας ΠΑΜΕ ΜΕΤΑΞΑ. Γενική Γραμματέας στο σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κερατσινίου. Έχει διατελέσει κατά το παρελθόν πρόεδρος και γραμματέας στον επιστημονικό και επαγγελματικό σύλλογο των Διαιτολόγων Διατροφολόγων (Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων Διατροφολόγων και Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος, αντίστοιχα).









ΠΟΥΛΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: Συνταξιούχος μεταλλεργάτης.







ΤΙΓΚΙΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ: Φοιτήτρια Ψυχολογίας στο ΕΚΠΑ. Εργάζεται στον κλάδο του επισιτισμού και είναι μέλος του Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Ν.Αττικής. Είναι μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας.









ΤΟΥΜΑΖΑΤΟΥ ΕΥΑ: Ιδιωτική υπάλληλος, με σπουδές στις ξένες γλώσσες, τη λογοτεχνία και  την ιστορία.









ΤΟΥΣΣΑΣ ΝΙΚΟΣ : Λογιστής, μέλος του Δ.Σ. του Παραρτήματος Πειραιά της Ένωσης Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής  (ΕΛΕΠΑ).












ΤΣΙΓΚΑΡΗ ΕΛΕΝΗ:  Τελειόφοιτη του τμήματος Φιλολογίας του ΕΚΠΑ, μέλος του ΣΕΤΗΠ.





ΤΣΙΡΙΔΟΥ ΜΑΤΙΝΑ: Φοιτήτρια Μαιευτικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Μέλος της θεατρικής ομάδας της ΚΝΕ. Μέλος του γυναικείου συλλόγου Στοργή του Παιδιού.








ΤΣΟΛΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ:  Απόφοιτος ΑΕΙ, βοηθός λογιστή σε ΝΠΙΔ. Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Κερατσινίου-Δραπετσώνας και του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Λογιστών.






ΧΟΥΣΕΙΝΗΣ ΜΑΡΚΟΣ: Τελειόφοιτος του τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΠΑ.Δ.Α. Εργαζόμενος στην θυγατρική εταιρεία  E-VALUE του ομίλου ΟΤΕ . Συνδικαλιστής του χώρου , μέλος του κλαδικού συνδικάτου Σ.Ε.ΤΗ.Π.  και του νεοσύστατου επιχειρησιακού σωματείου εργαζομένων της E-VALUE. 








       ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ




ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ: Ιδιωτικός υπάλληλος. Μέλος του κλαδικού σωματείου του Χρηματοπιστωτικού. Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του 5ου Γυμνασίου Κερατσινίου. 









ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΚΗΣ: Ηλεκτρολόγος μηχανικός Τ.Ε., μέλος του Δ.Σ. του επιχειρησιακού σωματείου ΕΒΓΑ.









ΒΟΥΤΥΡΙΑΔΟΥ ΑΘΗΝΑ: Συνταξιούχος. Έχει διατελέσει στο παρελθόν Δημοτική Σύμβουλος Δραπετσώνας.









ΓΑΛΑΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: Οικιακά, μέλος της Επιτροπής Ειρήνης Κερατσινίου-Δραπετσώνας.








ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΟΛΕΤΑ: Δασκάλα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Δραπετσώνας από το 2007. Υποψήφια με την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών στο σωματείο εκπαιδευτικών Πειραιά «ΠΡΟΟΔΟΣ». Από φέτος είναι εκλεγμένη ως Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ». Μεταπτυχιακή φοιτήτρια του ΕΚΠΑ.







ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ:  Απόφοιτος Μηχανολογίας ΤΕΙ, ιδιωτική υπάλληλος στον κλάδο της Πληροφορικής.





ΚΑΛΛΙΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ: Οικοδόμος, μέλος του Δ.Σ. του Συνδικάτου Οικοδόμων Πειραιά, μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου δρομέων ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ- ΝΙΚΑΙΑΣ.








ΚΑΡΑΜΠΙΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ: φοιτήτρια του τμήματος ΣΕΜΦΕ του ΕΜΠ, αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του φοιτητικού συλλόγου ΕΜΠ.




ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ ΦΩΤΗΣ: Απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του ΕΚΠΑ, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Αστροφυσική. Υποψήφιος διδάκτορας Πυρηνικής Σύντηξης στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο.







ΜΠΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: ναυπηγοξυλουργός στην Ν/Ε Ζώνη Περάματος, μέλος του Δ.Σ. Ναυπηγοξυλουργών Πειραιά.










ΠΙΣΣΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ:  Συνταξιούχος, μέλος του Δ.Σ. του γυναικείου συλλόγου "Η ΣΤΟΡΓΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ".





  ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ: Ιδιωτικός υπάλληλος







ΤΖΙΡΙΝΗΣ ΜΑΝΟΣ: Μηχανικός στην Καπνοβιομηχανία «ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ». Μέλος του Δ.Σ. του σωματείου των εργατοϋπαλλήλων ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ.







ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΝΙΚΟΣ: Έχει σπουδάσει Ψυχολογία. Ιδιωτικός υπάλληλος, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας.







ΤΣΑΚΙΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: Τελειόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών Πανεπιστημίου Κρήτης , εργαζόμενος στην ιδιωτική εκπαίδευση , καθηγητής Μαθηματικών στο φροντιστήριο αλληλεγγύης Κερατσινίου-Δραπετσώνας . 












ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ: Νοσηλεύτρια Π.Ε. στο ΤΖΑΝΕΙΟ Γ.Ν.Π. Μέλος του Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου ο "ΤΕΡΨΗΧΩΡΟΣ". Αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων ΤΖΑΝΕΙΟΥ.




ΦΛΥΤΖΑΝΗΣ ΑΛΕΚΟΣ: Λογιστής, Πρόεδρος του παραρτήματος Πειραιά της ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ.