Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Η κυβέρνηση δίνει ζεστό χρήμα στην Oil One!!!!









Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν ανακαλεί την άδεια εμπορίας πετρελαιοειδών, όχι μόνο δεν συζητάει την απομάκρυνση του διυλιστηρίου από την περιοχή της Δραπετσώνας, αλλά έχει το θράσος να επιχορηγεί την Oil One με πόσο 225.344€ ως προκαταβολή συνολικής επιχορήγησης 1.577.409€,  με απόφαση του υφυπουργού ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας!!!

Κοροϊδεύουν

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε περίοδο που υπάρχουν έντονα προβλήματα στους εργαζόμενους, κατοίκους και σχολεία της περιοχής  με φαινόμενα έντονης δυσοσμίας και επιβάρυνση του περιβάλλοντος, για τα οποία υπάρχουν αντιδράσεις.

Την ίδια στιγμή κόβουν μισθούς, συντάξεις, μειώνουν το αφορολόγητο. Λεφτά επομένως υπάρχουν, όχι όμως για να καλύψουν τις λαϊκές ανάγκες που διαρκώς διευρύνονται, αλλά για την ενίσχυση του μεγάλου κεφαλαίου.

Καμία εμπιστοσύνη στην δημοτική αρχή που συνεχίζει να στηρίζει την πολιτική της κυβέρνησης, σπέρνοντας αυταπάτες για τον χαρακτήρα της, χειροκροτώντας την σε κάθε ευκαιρία. Έχει γνώση των εξελίξεων σε σχέση με την στήριξη της Oil One και ας υποκρίνεται την έκπληκτη και ανήξερη.

Κυβέρνηση, περιφέρεια και δήμος έχουν ευθύνη για την επιβάρυνση της ζωής του λαού.

Χρειάζεται οι εργαζόμενοι, οι κάτοικοι της περιοχής να βγάλουν συμπεράσματα. Όσο η οικονομία θα οργανώνεται με βάση το κέρδος των μονοπωλίων, την ανταγωνιστικότητα τους, τόσο θα επιδεινώνεται η θέση του λαού.

Η ανάπτυξή τους σημαίνει νέα μέτρα στις πλάτες του λαού, επιχορηγήσεις υπέρ του κεφαλαίου.

  •   Να ανακληθούν τώρα οι άδειες της OilOne.
  •   Να απαλλοτριωθεί το σύνολο των 640 στρεμμάτων της περιοχής Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα προς όφελος των εργαζομένων και των κατοίκων της περιοχής.

 
 
Κομματικές Οργανώσεις Κερατσινίου-Δραπετσώνας