Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΟΣΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ?


Την Πέμπτη 7/2/2019, ο διευθυντής του 2ου Λυκείου Κερατσινίου κάλεσε τους γονείς και τον δήμαρχο της πόλης για να ενημερώσει σχετικά με την παραχώρηση του σχολείου στο υπερταμείο.

Στην συνάντηση οι παρόντες ήρθαν αντιμέτωποι με την δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ, που για να καλύψει τις ευθύνες της και της κυβέρνησης που στηρίζει, έριξε όλο το ανάθεμα και το φταίξιμο για την πολιτική που εφαρμόζεται, στους ίδιους τους γονείς, στους εκπαιδευτικούς, στους μαθητές, στις άλλες δημοτικές παρατάξεις, «στους εξωγήινους…!!!», αλλά σε καμία περίπτωση στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Και πως θα μπορούσε άλλωστε αφού είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο δήμαρχος της πόλης δεν έχει αφήσει εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια του Πειραιά που να μην παραβρεθεί και είναι ο εκλεκτός της για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Με περίσσιο το ΣΥΡΙΖΕΪΚΟ θράσος που τον διακρίνει, ο κ. Βρεττάκος στην ενημέρωσή που έκανε, εγκάλεσε το ΚΚΕ και την Λαϊκή Συσπείρωση, για ανυπαρξία επιχειρημάτων. Άφησε στο απυρόβλητο εκτός της κυβέρνησης και την ΝΔ με την δημοτική της παράταξης, που συμφωνούν με την πολιτική που εκχωρεί τα ακίνητα στο υπερταμείο και συνολικά με την περεταίρω ιδιωτικοποίηση της εκπαίδευσης.

Το ΚΚΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση από την πρώτη στιγμή, από τον Οκτώβρη κιόλας τοποθετηθήκαμε στο δημοτικό συμβούλιο ενάντια στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Καταγγείλαμε την κυβερνητική πολιτική, κάτι που αρνήθηκε να κάνει ο κ. Βρεττάκος. Είμαστε στο πλευρό των μαθητών, των γονιών, του λαού της περιοχής που αγωνιά για να μην ξεπουληθεί η δημόσια περιουσία, να μην παραδοθούν στα επιχειρηματικά συμφέροντα τα σχολεία, αθλητικοί και ελεύθεροι χώροι. Είμαστε απέναντι από την κυβέρνηση και τους εκπροσώπους της σε όλα τα επίπεδα, σε σύγκρουση με μια πολιτική που υποθηκεύει στο βωμό της ανταγωνιστικότητας του κεφαλαίου το παρόν και το μέλλον μας.

Καλούμε τον κόσμο που αγωνιά για το μέλλον των παιδιών του σε οργανωμένο αγώνα. Να συστρατευτεί με το ΚΚΕ. Να διεκδικήσουμε αυτά που μας στερούν. Να βάλουμε φρένο σ αυτήν την πολιτική που μας μαυρίζει τη ζωή.

Δημοτική αρχή και δήμαρχος είστε γνωστοί χειροκροτητές της κυβέρνησης από την πρώτη στιγμή που αναλάβατε. Το βαρέλι στο οποίο έχετε μπει δεν έχει πάτο. Ο κατήφορος που ακολουθείτε δεν έχει τέλος.

ΥΓ. Καλούμε τον δήμαρχο να μην μπερδεύει το μπόι του με τη σκιά του.