Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι;
Στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 30/10/2019, σε μια σειρά ψηφοφορίες για την ανάδειξη εκπροσώπων σε όργανα και διοικητικά συμβούλια όπως του Νεκροταφείου του Σχιστού, την ΠΕΔΑ, τον ΠΕΣΥΔΑΠ φάνηκε η πολιτική γύμνια και τελικά η πολιτική συμφωνία των παρατάξεων που πρόσκεινται στο ΚΙΝΑΛ (Δατσέρη, Καμάς) με την παράταξη του Καμπούρη.

Δεν είχαν κανένα πρόβλημα να αλληλοψηφιστούν σαν να ήταν μια παράταξη ώστε να εξασφαλίσουν την εκπροσώπηση του από κοινού υποψήφιού τους, για το νεκροταφείο τον Καμπούρη και για ΠΕΔΑ, ΠΕΣΥΔΑΠ τον Καμά. Χαρακτηριστικά ήταν η αγωνία και τα πηγαδάκια των επικεφαλής για τον «καταμερισμό» αλλά και η απόσυρση των υποψηφιοτήτων που είχαν αρχικά καταθέσει και οι τρεις παρατάξεις για να μπορέσουν να πετύχουν τον στόχο τους.
Δεν μας κάνει καμιά εντύπωση που οι συγκεκριμένοι πολιτικοί χώροι μπορούν και τα βρίσκουν. Εξάλλου ο λαός μας έχει να πει κάτι, και συνήθως σοφό, για περιπτώσεις που ξεπροβάλουν στην καθημερινότητά μας. «Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι;»

Κερατσίνι, 4/11/2019