Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Πρόταση των δημοτικών συμβούλων του ΚΚΕ στο Δημοτικό Συμβούλιο Κερατσινίου-Δραπετσώνας με αφορμή την καταστολή που εξαπέλυσαν σήμερα δυνάμεις των ΜΑΤ σε βάρος μαθητών, σπουδαστών και εργαζομένων που διαδήλωναν ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στη Συρία

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κερατσινίου-Δραπετσώνας,  καταδικάζει το όργιο τρομοκρατίας και καταστολής που εξαπέλυσαν σήμερα δυνάμεις των ΜΑΤ σε βάρος μαθητών, σπουδαστών και εργαζομένων που διαδήλωναν ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στη Συρία και στη συμμετοχή της χώρας στο έγκλημα των ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φέρει στο ακέραιο την όλη ευθύνη για το χτύπημα στο νεολαιίστικο κίνημα, που είχε σαν αποτέλεσμα τέσσερις διαδηλωτές νέοι να είναι στο νοσοκομείο –οι τρεις από αυτούς με σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι- και άλλοι δυο προσήχθησαν από την αστυνομία. Με το ένα χέρι η κυβέρνηση υπογράφει συμφωνίες που μπλέκουν πιο βαθιά την χώρα μας στους πολεμικούς σχεδιασμούς των ΝΑΤΟ-ΗΠΑ , υπογράφει διευκολύνσεις και βοήθεια στους φονιάδες των λαών και με το άλλο, με το βούρδουλα της καταστολής, με κρότου λάμψης και χημικά, αντιμετωπίζει όσους αντιστέκονται στα βρώμικα σχέδια της.
Καμιά αναμονή! Κανένας φόβος! Όλοι στους δρόμους του αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών.
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κερατσινίου - Δραπετσώνας