Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Το ένα χέρι νίβει τ’ άλλο και τα δύο την κυβέρνηση!

Η δημοτική αρχή επιβεβαίωσε και στην χθεσινή (1/10/2018) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με «εκκωφαντική ησυχία» την στήριξη της στην κυβέρνηση, που μόλις τις προηγούμενες μέρες ανανέωσε την ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπο της δημοτικής αρχής.
Στο 2ο θέμα της Συνεδρίασης έμπαινε και σωστά η καταδίκη των κλήσεων σε απολογία όσων αγωνίζονται ενάντια στους πλειστηριασμούς που διενεργούνται για την λαϊκή κατοικία.
Η δημοτική αρχή κατέθεσε ως ψήφισμα, ένα σχέδιο που προερχόταν απευθείας από τον πολιτικό φορέα της Λαϊκής Ενότητας, όπως η ίδια είπε, γιατί ήδη έχει κληθεί σε απολογία ο γραμματέας της.
Εκκωφαντικά απούσα και από το σχέδιο ψηφίσματος της ΛΑ.Ε. αλλά και την υπόλοιπη εισήγηση του δημάρχου ήταν η ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για την πολιτική που εφαρμόζει και έχει δεσμευτεί να πολλαπλασιάσει τα ακίνητα που βγαίνουν «στο σφυρί», ώστε οι τράπεζες να ξεφορτωθούν «κόκκινα» δάνεια, αλλά να σφιχτεί κι άλλο η θηλιά των εκβιασμών στα λαϊκά νοικοκυριά.
Προκαλεί τουλάχιστον ερωτηματικά, σε όσους ακόμα δεν είναι σίγουροι, το γιατί η δημοτική αρχή στηρίζει αυτή την κυβέρνηση.
Η στήριξη που παρείχε ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά, η σημερινή του απόφαση να στηρίξει πάλι αυτή την δημοτική αρχή, χρειάζεται ξέπλυμα! Αυτό το ξέπλυμα της το παρέχει η δημοτική αρχή που προεκλογικά στηρίχτηκε από ΣΥΡΙΖΑ – ΛΑΕ – ΑΝΤΑΡΣΥΑ, όλα τα χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι του Δήμου. Ούτε μισή κουβέντα δεν έχει βρει να καταγγείλει και να γράψει ενάντια στην κυβέρνηση που έχει φορτώσει, όπως και οι προηγούμενες, τεράστια βάρη στις πλάτες του λαού. Σιγή ιχθύος! Έτσι ξεπληρώνονται τα πολιτικά γραμμάτια.