Πέμπτη 9 Μαΐου 2019


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δυστυχώς επιβεβαιώνεται αυτό που ως ΚΚΕ και Λαϊκή Συσπείρωση έχουμε καταγγείλει εδώ και χρόνια, όσο αναφορά μια σειρά ελέγχων καταλληλότητας και πρόληψης που δεν γίνονται στα δημόσια κτίρια.
Σχολεία, ΚΑΠΗ, παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, πολιτιστικά κέντρα, βιβλιοθήκες κ.α. κτίρια υποδέχονται χιλιάδες κόσμου καθημερινά. Το γεγονός που έλαβε χώρα χθες στο Δημαρχείο Κερατσινίου, με την πτώση της ψευδοροφής κυριολεκτικά επάνω στους εργαζόμενους έρχεται να αποδείξει ότι κυβερνήσεις, περιφερειακές και δημοτικές αρχές δεν λαμβάνουν κανένα μέτρο πρόληψης και προστασίας.

Υλοποιούν απαρέγκλιτα την πολιτική που λογίζει την ζωή μας ως κόστος και υλοποιεί έργα όπου υπάρχει όφελος για το μεγάλο κεφάλαιο. Αυτή είναι η επίσημη πολιτική της Ε.Ε. που όλα τα άλλα πολιτικά Κόμματα πλην ΚΚΕ και όλες οι παρατάξεις που διεκδικούν την ψήφο του λαού της περιοχής, πλην Λαϊκής Συσπείρωσης, υπηρετούν.
Ας μην κρύβονται λοιπόν πίσω από το δάχτυλο τους. Ούτε η δημοτική αρχή που εξωραΐζει αυτήν ακριβώς την πολιτική κυβέρνησης και Ε.Ε, ούτε οι υπόλοιποι συνδυασμοί που κάνουν ότι δεν ξέρουν τι φταίει για να κρύψουν την συμφωνία τους μ αυτή.
Βρέχει πνιγόμαστε, έχει ζέστη καιγόμαστε, φυσάει πέφτουν τα ταβάνια να μας πλακώσουν. Φτάνει πια με την πολιτική που δεν υπολογίζει τις ζωές μας. Η πείρα που έχουμε αποκτήσει να γίνει οργάνωση αγώνα και ψήφος στο ΚΚΕ και την Λαϊκή Συσπείρωση για να βάλουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες.
Κερατσίνι, 8/5/2019